Новини банку

Sky Bank пропонує бізнесу три нових пакети РКО в залежності від його потреб: Старт, Актив і Преміум. Ми встановили єдину вартість відкриття рахунку у всіх пакетах - 100 грн, що в два рази нижче середньоринкового рівня; зробили безкоштовним підключення та користування Клієнт-Банком; диверсифікували вартість місячного обслуговування (від 100 до 600 грн), в залежності від особливостей вашого бізнесу.

При цьому Sky Bank не стягує комісію за внутрішньобанківські перекази коштів, незалежно від виду пакета. А обслуговування в Клієнт-Банку традиційно дешевше, ніж проведення платежів в паперовому вигляді. Відкрити поточний рахунок можуть як юридичні особи, так і фізичні особи-підприємці.

В рамках проекту автоматизації процесів, Sky Bank перейшов на АБС Б2 і впровадив систему інтернет-банкінгу для корпоративних клієнтів - iFOBS. Corporate. Партнером по реалізації проекту став найбільший постачальник автоматизованих банківських рішень на ринку України - компанія CS. Процес впровадження пройшов максимально оперативно і зайняв всього два місяці.

Лондон, Великобританія і Торонто, Канада, 18 вересня 2017 року ПАТ Sky Bank (далі Sky Bank) обрав платформу FusionBanking Essence, розроблену компанією Finastra, для автоматизації своїх банківських операцій в Україні. Дане рішення є частиною загального проекту трансформації комерційного банку, заснованого в 1991 році (раніше Регіон-Банк), який передбачає нову, клієнтоорієнтовану стратегію, прийняту в банку після зміни власника на початку поточного року.

«Ми змінюємо сам підхід до банкінгу, що, в свою чергу, призвело до необхідності оновлення нашої IT-інфраструктури та інвестування в нові, гнучкі технології, які забезпечать нам конкурентну перевагу, заявив Аріф Бабаєв, Голова Наглядової ради, мажоритарний акціонер Sky Bank. Ми ретельно вивчили ринок і впевнені, що зробили правильний вибір, зупинившись на компанії Finastra. Компанія відома своїм новаторським підходом до банківської IT-трансформації, а платформа FusionBanking Essence, визнана одним з провідних рішень для банків, допоможе нам зайняти лідируючі позиції на ринку цифрових банківських послуг у регіоні».

12 вересня Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10 в рамках нової концепції роботи на ринку. Ми підлаштовуємось під ваш ритм життя і обслуговуємо фізичних осіб і представників бізнесу без перерви на обід. Відділення Sky Bank розташоване в центральній частині міста зі зручною транспортною розв'язкою.

Успішно завершено процес збільшення статутного капіталу Sky Bank на 80 млн грн до рівня 200 100 061 грн реєстрацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. У свою чергу, Національний банк України зареєстрував нову редакцію статуту Sky Bank 13 липня 2017 р.

Sky Bank перший серед українських компаній став членом Holland FinTech — міжнародної організації, яка об'єднує представників світових фінтех-спільнот і сприяє розвитку фінансової екосистеми. Це дає Sky Bank прямий доступ до кращих фінтех-практик і останніх розробок у сфері IT-інновацій.

Серед членів Holland FinTech ABN AMRO Bank, Rabobank, електронна корпорація IBM та інші. Їх представники регулярно проводять міжнародні конференції, виставки та хакатони, в рамках яких обмінюються досвідом і знаннями.

Конкуренція в банкінгу стає сильнішою з кожним роком, стандартного набору банківських продуктів вже недостатньо для боротьби за частку ринку, клієнти хочуть отримати щось більше. Так, казахстанський інвестор викупив універсальний Регіон-Банк з 26-річним досвідом на українському ринку, перейменувавши його в Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT рішення. На новому логотипі Sky Bank зображений журавель орігамі - японський символ удачі, щастя і довголіття.

Шановні партнери та клієнти  Банку!

Користуючись нагодою Правління  Банку висловлює Вам свою повагу і просить прийняти до уваги наступну інформацію:

Повідомляємо Вам, що 29 травня 2017 року зареєстровано Статут ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СКАЙ БАНК», який є повним правонаступником прав та обов’язків  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕГІОН-БАНК» у зв’язку зі зміною найменування та  його місцезнаходження: з м. Харків, вул. Дарвіна, буд.4  на нове місцезнаходження:  м. Київ, вул. Гончара Олеся  буд.76/2, 01054.

Довідки  за телефонами:

(057)  706-31-01; 706-31-02; 706-31-03 ; 706-31-08

З повагою,                 ПРАВЛІННЯ  ПАТ «СКАЙ БАНК»

Сторінка 1 із 4