Новини банку

Лондон, Великобританія і Торонто, Канада, 18 вересня 2017 року ПАТ Sky Bank (далі Sky Bank) обрав платформу FusionBanking Essence, розроблену компанією Finastra, для автоматизації своїх банківських операцій в Україні. Дане рішення є частиною загального проекту трансформації комерційного банку, заснованого в 1991 році (раніше Регіон-Банк), який передбачає нову, клієнтоорієнтовану стратегію, прийняту в банку після зміни власника на початку поточного року.

«Ми змінюємо сам підхід до банкінгу, що, в свою чергу, призвело до необхідності оновлення нашої IT-інфраструктури та інвестування в нові, гнучкі технології, які забезпечать нам конкурентну перевагу, заявив Аріф Бабаєв, Голова Наглядової ради, мажоритарний акціонер Sky Bank. Ми ретельно вивчили ринок і впевнені, що зробили правильний вибір, зупинившись на компанії Finastra. Компанія відома своїм новаторським підходом до банківської IT-трансформації, а платформа FusionBanking Essence, визнана одним з провідних рішень для банків, допоможе нам зайняти лідируючі позиції на ринку цифрових банківських послуг у регіоні».

12 вересня Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10 в рамках нової концепції роботи на ринку. Ми підлаштовуємось під ваш ритм життя і обслуговуємо фізичних осіб і представників бізнесу без перерви на обід. Відділення Sky Bank розташоване в центральній частині міста зі зручною транспортною розв'язкою.

Успішно завершено процес збільшення статутного капіталу Sky Bank на 80 млн грн до рівня 200 100 061 грн реєстрацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. У свою чергу, Національний банк України зареєстрував нову редакцію статуту Sky Bank 13 липня 2017 р.

Sky Bank перший серед українських компаній став членом Holland FinTech — міжнародної організації, яка об'єднує представників світових фінтех-спільнот і сприяє розвитку фінансової екосистеми. Це дає Sky Bank прямий доступ до кращих фінтех-практик і останніх розробок у сфері IT-інновацій.

Серед членів Holland FinTech ABN AMRO Bank, Rabobank, електронна корпорація IBM та інші. Їх представники регулярно проводять міжнародні конференції, виставки та хакатони, в рамках яких обмінюються досвідом і знаннями.

Конкуренція в банкінгу стає сильнішою з кожним роком, стандартного набору банківських продуктів вже недостатньо для боротьби за частку ринку, клієнти хочуть отримати щось більше. Так, казахстанський інвестор викупив універсальний Регіон-Банк з 26-річним досвідом на українському ринку, перейменувавши його в Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT рішення. На новому логотипі Sky Bank зображений журавель орігамі - японський символ удачі, щастя і довголіття.

Шановні партнери та клієнти  Банку!

Користуючись нагодою Правління  Банку висловлює Вам свою повагу і просить прийняти до уваги наступну інформацію:

Повідомляємо Вам, що 29 травня 2017 року зареєстровано Статут ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СКАЙ БАНК», який є повним правонаступником прав та обов’язків  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РЕГІОН-БАНК» у зв’язку зі зміною найменування та  його місцезнаходження: з м. Харків, вул. Дарвіна, буд.4  на нове місцезнаходження:  м. Київ, вул. Гончара Олеся  буд.76/2, 01054.

Довідки  за телефонами:

(057)  706-31-01; 706-31-02; 706-31-03 ; 706-31-08

З повагою,                 ПРАВЛІННЯ  ПАТ «СКАЙ БАНК»

Річні  загальні збори акціонерів Банку, які відбулись 03 квітня 2017 року,  прийняли рішення про затвердження річного звіту Банку та заходів за результатами розгляду висновків аудиторської фірми за 2016 рік, звіту Спостережної ради  та Правління Банку, основні напрямки діяльності Банку   на 2017 рік, які передбачають проведення масштабних змін в напрямку модернізації та автоматизації  банківських операцій, впровадження нових сучасних банківських продуктів із забезпеченням цілодобового отримання  клієнтами банку доступу до своїх рахунків , таких як – платіжний міні-термінал, вхід в Інтернет-банкінг через QR-код, оцифровані платіжні картки  тощо для забезпечення   стратегічних планів – стати  сучасним інноваційним Банком. Також прийнято рішення про припинення повноважень та обрання   членів Спостережної ради Банку  на виконання вимог статті 53  Закону України «Про акціонерні товариства». За результатами  прийнятих рішень  річними загальними зборами  акціонерів Банку  зміни у складі Спостережної ради Банку не відбулися.

Правління банку

Позачергові загальні збори акціонерів банку, які відбулись 24  березня  2017 року, прийняли рішення про збільшення статутного капіталу Банку на виконання  вимог Постанови Правління Національного банку України № 464 від 06.08.2014 р. щодо    розміру  Статутного капіталу не менше, ніж

200 млн. грн.  в строк до 11.07.2017, шляхом приватного розміщення акцій за рахунок додаткових внесків на загальну суму 80 млн. грн. У зв’язку з цим повідомляємо, що АТ «РЕГІОН-БАНК» успішно продовжує свою діяльність на фінансовому ринку України у звичному режимі, виконує усі банківські операції, дозволені ліцензіями Національного банку України, та підтверджує свою надійність і стабільність

Правління банку