П'ятниця, 15 вересня 2017

Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10

12 вересня Sky Bank відкрив нове флагманське відділення в Харкові на вул. Римарська 10 в рамках нової концепції роботи на ринку. Ми підлаштовуємось під ваш ритм життя і обслуговуємо фізичних осіб і представників бізнесу без перерви на обід. Відділення Sky Bank розташоване в центральній частині міста зі зручною транспортною розв'язкою.

Завдяки ефективному зонування простору, а також системі електронної черги, наші клієнти обслуговуються вдвічі швидше і з максимальним комфортом.

«Мета Sky Bank кардинально змінити уявлення українців про те, якими мають бути банківські продукти і сервіс. Нове флагманське відділення в Харкові спроектовано таким чином, щоб вирішувати фінансові питання клієнтів максимально швидко і якісно, навіть в найскладніших ситуаціях, ꟷ розповідає Костянтин Сєрьогін, Голова Правління Sky Bank. Незмінними залишаються надійність банку, яку ми доводимо своєю щоденною роботою вже понад 26 років, а також індивідуальний підхід, якого часто не вистачає клієнтам. Цієї осені ми також плануємо відкрити нове відділення Sky Bank в Києві».

На більш ніж 250 кадратних метрах нового відділення Sky Bank в Харкові розмістилися:

·         Зона reception. Адміністратор зустрічає гостей безпосередньо біля входу і готовий надати коротку первинну консультацію і допомогу.

·         Зона самообслуговування. Тут розташовані унікальний для українського ринку VTM  електронне «міні-відділення майбутнього», а також електронний касир, який забезпечує максимально комфортне отримання грошових коштів.

·         Зона обслуговування бізнес-клієнтів. Тут укладають договори на відкриття поточних та депозитних рахунків, на депозитарні послуги, оформляють зарплатно-картковий проект, а також підключення до системи Клієнт-Банк.

·         Зона обслуговування фізичних осіб. Тут оформляють карткові продукти, депозитні рахунки, укладають договори на оренду банківських сейфів, а також на депозитарні послуги.

·         Дві каси, в тому числі, для валютообмінних операцій.

·         Комфортна зона очікування з м'якими меблями і столиками.

Нагадаємо, в кінці 2016 р казахстанський інвестор Аріф Бабаєв викупив Регіон-Банк банк з 26-річною історією роботи на українському ринку, перейменувавши його в Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT-інновації та надійність. Після чого, Sky Bank збільшив статутний капітал більш ніж на 60% до рівня 200,1 млн грн і першим в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech.