Четвер, 08 лютого 2018

Sky Bank відкрив перше інноваційне відділення в Києві на вул. Гончара Олеся 76/2 в рамках нової концепції роботи на ринку. В заході взяли участь керівництво Sky Bank, посли зарубіжних країн, керівництво Незалежної Асоціації Банків, а також представники ЗМІ. Серед спеціальних гостей — Посол Республіки Казахстан в Україні. Підтримка компаній, що проводять експортно-імпортні операції між Україною та Казахстаном — один із важливих напрямів роботи Sky Bank.

«Ситуація в Україні поліпшується, з'являються нові можливості, а найголовніше — є добра політична воля між представниками України і Казахстану, між керівництвом наших країн. Це сприяє подальшому розвитку двостороннього співробітництва», — впевнений Самат Ордабаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в УкраїнііРеспубліки Молдова.

З приходом іноземних інвестицій, банк прийняв філософію IT-інновацій. Sky Bank першим в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, а також МПС Visa і Mastercard.

«Все це дає можливість оперативно виводити на ринок інноваційні продукти і, в кінцевому підсумку, підвищити рівень обслуговування клієнтів, — заявляє Аріф Бабаєв, Голова Наглядової Ради Sky Bank. — Ми маємо довгострокову стратегію розвитку в Україні. Готові і надалі  інвестувати в технології, щоб забезпечити собі конкурентні переваги на ринку».

Нове відділення Sky Bank в Києві — це сучасний дизайн і технології, приємна атмосфера, індивідуальний підхід.

«Нове відділення обладнане відповідно до останніх трендів у сфері технологій. На окрему увагу заслуговує унікальний для українського ринку VTM — це електронне «міні-відділення майбутнього», а також електронний касир, — розповідає Костянтин Сєрьогін, Голова Правління Sky Bank. — Ми змінюємо сам підхід до банкінгу. Для нас важливі емоції клієнта і «післясмак», який залишається від банківського сервісу».

Протягом 2018 року інноваційні відділення Sky Bank відкриються також в Одесі, Львові та Дніпрі.

Нагадаємо, з нагоди Дня Народження, Sky Bank проводить акцію «Нам 27 років, вам — подорож». Серед вкладників банку буде розіграно три подарункові сертифікати.

Деталі можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центр банку 0 800 503 444, а також тут.