Понеділок, 19 березня 2018

Щоб бути стильним і мобільним цієї весни, беріть участь в акції Sky Bank

Будьте стильними та мобільними цієї весни! До Міжнародного дня клієнта, що святкують 19 березня, Sky Bank дарує можливість виграти потужний power bank Xiaomi та яскравий блокнот «SPACE», виконаний у модному цьогоріч кольорі «Marina» із палітри PANTONE. В цілому розігрується три подарункові набори.

Щоб взяти участь в акції, достатньо бути фаном Офіційної сторінки Sky Bank в Facebook та до 25 березня включно вподобати акційний пост #ДеньКлієнта. Трьох переможців буде визначено за допомогою сервісу www.random.org Їх імена опублікуємо на нашій сторінці в Facebook вже за тиждень, 26 березня. Офіційні правила акції тут

Будьте в тренді цієї весни!

Sky Bank— український банк з приватним іноземним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій.