Вівторок, 03 квітня 2018

Sky Bank підвищив ставки за гривневими вкладами до 16% річних

Sky Bank любить радувати своїх клієнтів добрими новинами. Цього разу ми підвищили ставки за гривневими строковими вкладами для населення до 16% річних. Максимальною прибутковістю 16% річних заохочуємо клієнтів Sky Bank при відкритті вкладу «Строковий» на суму від 100 тисяч гривень терміном на рік зі щомісячною виплатою відсоткового доходу.

Цікавлять менші строки розміщення та суми вкладу? В такому випадку, прибутковість гривневого депозиту «Строковий» складає від 13% до 15,8% річних.

Плануєте періодично поповнювати вклад? Sky Bank пропонує депозит «Строковий з можливістю поповнення», прибутковість якого від 12% до 13,5% річних, в залежності від суми вкладу і строку розміщення.

В цілому в продуктовому ряді Sky Bank 15 варіантів гривневих вкладів, тому кожен клієнт зможе обрати найбільш вигідне для себе поєднання суми та строку вкладу, а також додаткових опцій.

Sky Bank дотримується консервативної політики інвестування. Депозити населення захищені Фондом гарантування вкладів в розмірі до 200 тисяч гривень.

Детальні умови по вкладам тут. З питань оформлення депозиту звертайтеся до відділень Sky Bank або в контакт-центр 0 800 503 444 (безкоштовні дзвінки по всій території України).

Sky Bank— український банк з приватним іноземним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, міжнародної асоціації по інноваціям у фінансовому секторі Holland FinTech, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій.